◄ Terug naar hoog laag slaapsystemen
ComfortLife

Om uw jonge smaak te benadrukken, hebben wij de ComfortLife aan de At Home collectie toegevoegd. Dit levensloopbestendige hoog laag bed zie er van de buitenzijde uit als een boxspring. Maar van binnen biedt hij alle faciliteiten die u van een een hooglaag slaapsysteem eist.

Een compleet design

Dit exceptionele design kenmerkt zicht door zijn sterke uitstraling. Voor iedere wens een eigen sfeer. Dat maken we mogelijk door een ruime keuze binnen drie stoffen. Natuurlijk van duurzame kwaliteit; ze behouden de kleurechtheid, zijn scheurvast en brandvertragend volgens de Crib-5 normering.

Voor u

Met de ComfortLife kunt u nu alvast genieten en breidt u de voordelen uit als u zorg behoeft. Het bed brengt u met een zeer sterke schaarconstructie omhoog. U bedient het met de eenvoudige handschakelaar tot iedere gewenste verstelling. Ook kan het bed door eenvoudig stof te vervangen aangepast worden wanneer de sfeer in uw slaapkamer verandert.

Voor u, de verzorger

De ComfortLife heeft een oersterke stabiliteit en kan versteld worden van 25cm tot 80cm. De bijbehorende handschakelaar verstelt het bed tot ieder gewenste hoogte. Door de eenvoudige bediening en de vele mogelijkheden verlengt het bed uw zorg.

Voor u, de zorgmanager

De ComfortLife kent een nog specifiekere afwerking. De hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur. Door een rijk pakket aan opties waaronder de lage instap en de extra verstellingen kan een grote groep cliënten worden bediend. De ComfortLife voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en is CE gecertificeerd, klasse 1. Bovenop de veiligheid en stabiliteit brengt het bed een wam thuisgevoel.

Decorkleuren: 

Specificaties

90×200/210/220

180×200/210/220

100 of 110 cm breed alleen op aanvraag

  • Schotelbodem
  • Papegaai met triangel handverstelbaar of automatisch oprolbaar
  • Sta – op beugel
  • Onderbedverlichting
  • Deelbaar onrusthek
Accessoires