Brochure aanvragen

 • Kan een consument rechtstreeks bij Vroomshoop Meubelen kopen?

  Nee, consumenten kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen. U koopt onze producten bij een meubel- of slaapkamerspeciaalzaak bij u in de buurt. Kijk bij verkooppunten op deze website voor dichtstbijzijnde dealer.

 • Ik heb slaapkamermeubelen van Vroomshoop die uit collectie zijn, zijn hier nog onderdelen voor leverbaar?

  Heeft u meubelen van voorgaande jaren en bent u op zoek naar onderdelen? Vaak zijn losse onderdelen te verkrijgen via de grotere bouwmarkten. Vindt u het niet? Dan kan uw dichtsbijzijnde verkooppunt bij ons informeren of de onderdelen nog voorradig zijn en deze bestellen.

  Houdt u er rekening mee dat het bestellen van onderdelen kosten met zich meebrengt. U kunt zelf geen onderdelen bij ons bestellen.

 • Heeft Vroomshoop Meubelen een showroom waar consumenten kunnen kijken?

  Wij hebben een showroom in Vroomshoop, waar consumenten kunnen kijken. Dit kan echter alleen indien u samen met de winkelier komt. De winkelier dient hiervoor vooraf een afspraak te maken. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

 • Waar kan ik de producten van Vroomshoop Meubelen bekijken en kopen?

  Bij verkooppunten op deze website kunt u de dichtstbijzijnde Vroomshoop dealer vinden.

 • Wat is de levertijd van de producten van Vroomshoop?

  Wij hebben diverse producten op voorraad. Voor meer informatie betreffende levertijden verwijzen wij u door naar één van onze dealers. Kijk bij verkooppunten op deze website voor de dichtstbijzijnde dealer.